Klub

Klub mladih KOCKA – splitski alternativni klub, kojeg vodi Koalicija udruga mladih, ušao je već u drugo desetljeće postojanja. Svih ovih godina ugostili smo tisuće bendova i umjetnika, izložbi i drugih događanja iz Hrvatske, regije i svijeta. Zajedno sa demo bendovima, mladim umjetnicima i posjetiteljima osmišljavali smo kulturnu i subkulturnu vizuru grada Splita. Ponosni smo što su i danas mnogi poznati splitski alternativni bendovi i umjetnici svoje karijere započeli upravo u ovom prostoru.

KOCKA je smještena u podrumu Doma mladih, na više od 1300 m2 nalaze se multimedijalna galerija, knjižnica slobodarske literature, centralni izvedbeni prostor s dvije pozornice i kapacitetom od 700 ljudi, glazbeni studio, community radio, likovni atelje, sito tiskara, garderoba, spavaonica i kuhinja. KOCKA radi svakodnevni program za mlade od rujna do lipnja svake sezone.

Molimo sve posjetitelje da se ne zadržavaju u okolini kluba, posebno ne na platou iznad kluba jer imamo velikih problema radi buke koju isti proizvode, a koja se pripisuje nama. Unaprijed zahvaljujemo onima koji ovu molbu shvate ozbiljno, ostale molimo da kad se budu žalili da nema programa za mlade u Splitu, prisjete se da su pridonijeli takvom stanju. U klub je zabranjeno unošenje oružja, stakla, metala, opijata i svega ostalog neprimjerenog za klub mladih, prekršitelji će dobiti zabranu ulaska na taj i ostale programe.