Romb

romb-1999. KUU ROMB i KUU VICTOR su organizirali Međunarodni festival kreativnog nereda “Grlimo se morem” , koji se održao u Splitu od 13. do 20. kolovoza, ponudivši više kazališnih predstava, koncerata, plesnih i kazališnih radionica, te izložbe fotografija i instalacija. Spomenuti festival privukao je stotinjak izvođača te više tisuća građana.

-2001. Međunarodni festival kreativnog nereda “Grlimo se morem” u organizaciji KUU ROMB, slijedio je ideju festivala iz 1999. godine i sastojao se od radionica koje su se održavale tijekom dana (kazališne i plesne), kolektivnih improvizacija, zatim kazališnih i plesnih predstava, koncerata i ostalih glazbenih događanja, koji su se održavali tijekom večeri.
Festival je okupio 150 izvođača iz cijele Europe (Španjolska, Francuska, Nizozemska, Mađarska, Bugarska, Italija, Makedonija…), 100-tinjak sudionika radionica te više tisuća splićana i turista, a naišao je i na dobar odjek u medijima.

-2002. STmovement festival omogučio je umjetnicima urbane scene (DJ-ima, writterima, MC-ima) natjecanje i dokazivanje kroz kreativno izražavanje, te im dao priliku da prikažu svoj rad. Festival je okupio veći broj natjecatelja kao i korisnika.

-2004. Stvaraonice – radionice sito-tiska, fotografije, videa, grafitta, DJ-inga, te niz glazbeno scenskih događanja u Klubu KOCKA

-2005. Međunarodni projekt između Sarajeva i Splita SàßS te niz glazbeno scenskih događanja u Klubu KOCKA

-2006. Međunarodni projekt između Sarajeva i Splita SàßS , te niz glazbeno scenskih događanja u Klubu KOCKA.

-2007. Ekstenzija međunarodnog projekta između Ljubljane i Splita SàßS , te niz glazbeno scenskih događanja u Klubu KOCKA

-2008. i 2009. Veliki karnevalski party na Voćnom trgu u Splitu na kojem su nastupili dj-evi iz Francuske, Srbije, te Hrvatske, koji je okupio oko 4000 splićana.
2008.-Terence Fixmer (Paris)/Crobot crew(Zg)/Electric Factory(Bg)
2009.-Xinobi (Portugal)/ Banana rejv (Bg) )

– 2011. glazbeno scenska događanja u klubu KOCKA

glazbeno scenska događanja u klubu KOCKA:
Darkwood dub, Edo Maajka, TheBeatFleet, Leut Magnetik, Elemental, Let3, Disciplin A Kichme, Svadbas, Yammat, Marčelo, Pips chips & videoclips, Majke, Darko Rundek, Dječaci, Jinx…