Objavljeno 18.01.2017.

Malo više od po miseca

Evo ga. 2017, siječanj. Svašta nam je bura donila, a svašta će još i donit. Već smo zagazili u novu uspješnu i veselu godinu, a Kocka će vam, kao i uvijek, izaći u susret da se vratite u formu ili pak održite istu. Program za ovaj mjesec nešto je drugačiji nego smo navikli, pa bacite oko na sve što vas čeka! No, podsjetimo se prvo kako smo otvorili godinu, pa ćemo onda vidit i šta još imamo u pripremi.

Prvi vikend u novoj godini, dok su vani letale kese i kontejneri šetali po ulicama, mi smo se ugnijezdili ispod grijalica uz najbolje hitove ikad. Dj Kokica nam je 6.1. složila plejlistu kojom smo odali počast glazbenim divovima koji su nas napustili prošle godine. A u subotu 7.1. smo se pod Kodžinim sinjskim bičem još jednom spustili niz Muzički tobogan, karakteristično pun divljih uspona, padova i skretanja.

U petak 13.1. predstavili smo novi program pod nazivom Dom Loud, čiji je cilj promoviranje svježih lica na lokalnoj DJ sceni. Prvi gosti su nam bili Nocturnal, Suni, Frank-O i Fabian Mateša. Momci su nas dobro rasplesali te optimistično iščekujemo nova izdanja ovog friškog koncepta.

U subotu 14.1. nastavili smo s dozom najboljeg hip-hopa i svih srodnih mu žanrova – Los Santos velikani Shakal Von Njoč i Pištolj Pero počastili su nas svime od old skula do najnovijih plesnih stvarčina. Bilo je najbolje.

 

Međutim, kako ćemo dalje? Evo ovako.

 

PULP w/ DJ Labud

Petak 20.1. čeka nas još jedan nezaboravni PULP. Ovoga puta čast nam je ugostiti zagrebačkog Dj Labuda, člana skupine mladih entuzijasta “ekstrakt” koja se bavi organizacijom tzv. “rave” okupljanja na području Zagreba i okolice, u društvu Marka Friedla iz Radio Esplendor kolektiva, i El Commanda iz odavde.

 

Justin’s Johnson – Promocija albuma “All In”

Subota 21.1. Justin’s Johnson se vraćaju u Kocku! Nakon uspješne 2016. koncertne godine, održat će promociju novog albuma “All In” pod etiketom Aquarius Records. Dio materijala predstavili su već lani kroz dva uvodna singla i videospota, “All In” i “Tvrd”, dok nastavak priče slijedi. Ulaznice su u pretprodaji, a možete ih kupiti na sljedećim lokacijama: Chillton Bar Split, cafe bar Basket, i naravno na Kockinom šanku.

 

Petak 27.1. rezervirali smo za This Is Your House večer s domaćinima Radio Esplendor DJs. House i Disco egzotika na jednom mjestu – ne propustit ni slučajno! Više informacija uskoro na facebook stranici.

 

Zatim, subota 28.1. nosi veliko iznenađenje. Dragi naši, PlesnjaQ se vraća!!! Dobro se pripremite, obavijestite svoje bližnje, i ulaštite najbolje cipelice, jer startamo ozbiljno. Iz Zagreba nam dolaze Baden-Baden, koje ćemo popratiti vrhunskim rezidentima iz Kockinih redova. Event izlazi ubrzo, načulite oči!

 

Toliko o vikend programu, ali ne zaboravimo na razne zanimljive izložbe i radionice zbog kojih u Kockinim prostorima nikad nije dosadno. Radišni knjižničari OpenBox-a neumorno kroje šarolik niz aktivnosti, a sad kad su se vratili sa zasluženih praznika nastavljaju u istom ritmu. Pratite fb page i budite u toku! Pogotovo ako ste obožavatelji kvizeva općeg znanja…

Također upratite facebook stranicu kolektiva Ubijmo Dosadu za pregršt radionica od kojih se dobar dio odvija i u našim prostorima!

Podsjećamo da smo otvoreni i radnim danom od 20:00 do 00:00, svratite na neobaveznu pivu, poslušajte omiljeni bend, sudjelujte u radionicama i minglajte!

 

 

Više iz objava

Objavljeno 19.12.2017.

KOCKA SA STILOM POZDRAVLJA 2017. GODINU!

Klub Kocka će 2017. godinu ispratiti iznimno rasplesanim i raznolikim produženim vikendom: četiri uzastopna dana glazbe i zabave kao priprema za ul...

Pročitaj više
Objavljeno 20.09.2017.

KREĆE NOVA SEZONA U KOCKI

Još samo 2 dana i otvaramo vrata Pročitaj više

Objavljeno 13.08.2017.

Otvorenje izložbe 10.08.2017. | Inkubacija | Luka Jakić & Luka Matulić

Kao i posljednjih nekoliko godina, Koalicija udruga mladih obilježava Međunarodni dan mladih 2017. i to organizacijom noćnog programa, dnevnih akti...

Pročitaj više
Objavljeno 11.08.2017.

MDM17 | BRUKA 10-12.08.2017

  Dom mladih i klub Kocka vec su preko 15 godina mjesto okupljanja mladih umjetnika, glazbenika, kulturnih djelatnika koji se bave kreativnim ...

Pročitaj više
Sve objave