Objavljeno 18.01.2017.

Malo više od po miseca

15975192_1667719636858609_8520808202702595985_o

Evo ga. 2017, siječanj. Svašta nam je bura donila, a svašta će još i donit. Već smo zagazili u novu uspješnu i veselu godinu, a Kocka će vam, kao i uvijek, izaći u susret da se vratite u formu ili pak održite istu. Program za ovaj mjesec nešto je drugačiji nego smo navikli, pa bacite oko na sve što vas čeka! No, podsjetimo se prvo kako smo otvorili godinu, pa ćemo onda vidit i šta još imamo u pripremi.

Prvi vikend u novoj godini, dok su vani letale kese i kontejneri šetali po ulicama, mi smo se ugnijezdili ispod grijalica uz najbolje hitove ikad. Dj Kokica nam je 6.1. složila plejlistu kojom smo odali počast glazbenim divovima koji su nas napustili prošle godine. A u subotu 7.1. smo se pod Kodžinim sinjskim bičem još jednom spustili niz Muzički tobogan, karakteristično pun divljih uspona, padova i skretanja.

U petak 13.1. predstavili smo novi program pod nazivom Dom Loud, čiji je cilj promoviranje svježih lica na lokalnoj DJ sceni. Prvi gosti su nam bili Nocturnal, Suni, Frank-O i Fabian Mateša. Momci su nas dobro rasplesali te optimistično iščekujemo nova izdanja ovog friškog koncepta.

U subotu 14.1. nastavili smo s dozom najboljeg hip-hopa i svih srodnih mu žanrova – Los Santos velikani Shakal Von Njoč i Pištolj Pero počastili su nas svime od old skula do najnovijih plesnih stvarčina. Bilo je najbolje.

 

Međutim, kako ćemo dalje? Evo ovako.

 

PULP w/ DJ Labud

Petak 20.1. čeka nas još jedan nezaboravni PULP. Ovoga puta čast nam je ugostiti zagrebačkog Dj Labuda, člana skupine mladih entuzijasta “ekstrakt” koja se bavi organizacijom tzv. “rave” okupljanja na području Zagreba i okolice, u društvu Marka Friedla iz Radio Esplendor kolektiva, i El Commanda iz odavde.

 

Justin’s Johnson – Promocija albuma “All In”

Subota 21.1. Justin’s Johnson se vraćaju u Kocku! Nakon uspješne 2016. koncertne godine, održat će promociju novog albuma “All In” pod etiketom Aquarius Records. Dio materijala predstavili su već lani kroz dva uvodna singla i videospota, “All In” i “Tvrd”, dok nastavak priče slijedi. Ulaznice su u pretprodaji, a možete ih kupiti na sljedećim lokacijama: Chillton Bar Split, cafe bar Basket, i naravno na Kockinom šanku.

 

Petak 27.1. rezervirali smo za This Is Your House večer s domaćinima Radio Esplendor DJs. House i Disco egzotika na jednom mjestu – ne propustit ni slučajno! Više informacija uskoro na facebook stranici.

 

Zatim, subota 28.1. nosi veliko iznenađenje. Dragi naši, PlesnjaQ se vraća!!! Dobro se pripremite, obavijestite svoje bližnje, i ulaštite najbolje cipelice, jer startamo ozbiljno. Iz Zagreba nam dolaze Baden-Baden, koje ćemo popratiti vrhunskim rezidentima iz Kockinih redova. Event izlazi ubrzo, načulite oči!

 

Toliko o vikend programu, ali ne zaboravimo na razne zanimljive izložbe i radionice zbog kojih u Kockinim prostorima nikad nije dosadno. Radišni knjižničari OpenBox-a neumorno kroje šarolik niz aktivnosti, a sad kad su se vratili sa zasluženih praznika nastavljaju u istom ritmu. Pratite fb page i budite u toku! Pogotovo ako ste obožavatelji kvizeva općeg znanja…

Također upratite facebook stranicu kolektiva Ubijmo Dosadu za pregršt radionica od kojih se dobar dio odvija i u našim prostorima!

Podsjećamo da smo otvoreni i radnim danom od 20:00 do 00:00, svratite na neobaveznu pivu, poslušajte omiljeni bend, sudjelujte u radionicama i minglajte!

 

 

Više iz objava

Objavljeno 16.11.2016.

Na po miseca

Evo nas taman na pola jedanaestog mjeseca i još uvijek nas pokreće onaj isti pozitivni impuls s početka sezone, kao i rastuća podrška mnogih od v...

Pročitaj više
Objavljeno 14.10.2016.

Pratiš li program?

U novu sezonu ušli smo spektakularnim otvaranjem, a prvu polovicu desetog mjeseca već smo odvozili i podigli prašinu s hrpom gigova i...

Pročitaj više
Objavljeno 10.07.2016.

KLUB KOCKA: SRPANJ 2016.

KLUB KOCKA: SRPANJ 2016.   Koalicija udruga mladih i njeni suradnici iz Platforme Doma mladih spremaju ugodno i ispunjeno...

Pročitaj više
Sve objave