Objavljeno 16.11.2016.

Na po miseca

Evo nas taman na pola jedanaestog mjeseca i još uvijek nas pokreće onaj isti pozitivni impuls s početka sezone, kao i rastuća podrška mnogih od vas, na čemu se duboko zahvaljujemo. Svidjela nam se ideja da se ovako usred mjeseca osvrnemo malo na događaje iza nas, a i najavimo što još spremamo. Pa prisjetimo se:

Započeli smo studeni mirno uz ponovno otvorenje volonterske knjižnice OpenBox, koja i sama kroji novi program, a možete ga pratiti na Facebook stranici OpenBox.

Uslijedio je niz zanimljivih radionica kakve dosad nismo imali prilike vidjeti – “Art for Purpose” radionice pod vodstvom grafičke dizajnerice Monique Laffite imale su za cilj stvaranje umjetnosti iz odbačenih i nepotrebnih predmeta. Izložba radova s radionica otvorena je do 17.11. pa svratite ako već niste!

Za petak 11.11. dovoljno je samo reći Beatslap. Ali dodat ćemo i to da su nas El Commando i Kommoda oduševili po tko zna koji put, ovoga puta u dobrom društvu Mr.D-a i Okulista.

Subota 12.11. je bio vrlo zanimljiv dan. Prvo smo istražili koliko spiza može zapravo bit juta na Splitskom Čilimaratonu u organizaciji Jute Spize (čestitke pobjednicima još jednom). A potom smo ostali zadivljeni nevjerojatnim nastupom belgijskog benda Ortta, kojeg ćemo, ne bojte se, sigurno dovesti opet.

A sad, šta ide dalje?

U četvrtak 17.11. u sklopu projekta ‘Ubijmo dosadu’ odrzava se druga po redu besplatna radionica izrade Dreamcatchera. Zbog kvalitetnije organizacije radionice molimo zainteresirane da se prijave porukom u inbox page-a Ubijmo Dosadu.

Petak 18.11. rezerviran je za još jedan vrhunski This is Your House. Radio Esplendor nam ovoga puta u goste dovodi Maria Novaka (ZG), koji će sve skupa dobro začiniti i ispuniti naš hodnik nekim novim zvukovima.

U subotu 19.11. će nas na ZloSTavljanju (light edition) dobro provozati DJ Wera.

U četvrtak 24.11. posjetit ćemo opet gotičarske vode, ali one stare kvalitetne, na Gothic Partyu.

Petak 25.11. Fields & Forests nam dovodi u goste Branka Dalloša, koji će uz našega Antu aka CDUB-a dobro ugrijati prostor ako slučajno grijalice zaštekaju.

U subotu 26.11. Frenkie, Kontra i Indigo vas pozivaju na promociju njihovog zajedničkog albuma “Putanja”, a pri tom će im na bini podršku pružiti domaće snage; Lipi Ive iz Kaštela te Pesti iz Trogira. Za upotpuniti spektakl, za pultom će se naći i DJ Kokli.

Uz sve nabrojano, želimo napomenuti da smo otvoreni i radnim danom, i to od 20:00 do 01:00. Svratite, veselite se, ne čekajte vikend! Za najave svih tjednih događanja poput slušaona, radionica i izložbi pratite nas na Facebooku. Vidimo se!

 

Ubijmo Dosadu – Radionica izrade Dreamcatchera

 

This is Your House with Mario Novak

 

ZloSTavljanje light edition

 

F&F: Branko Dalloš, CDUB

 

Frenkie, Kontra i Indigo – Promocija Putanje + Lipi Ive, Pesti

 

 

 

Više iz objava

Objavljeno 19.12.2017.

KOCKA SA STILOM POZDRAVLJA 2017. GODINU!

Klub Kocka će 2017. godinu ispratiti iznimno rasplesanim i raznolikim produženim vikendom: četiri uzastopna dana glazbe i zabave kao priprema za ul...

Pročitaj više
Objavljeno 20.09.2017.

KREĆE NOVA SEZONA U KOCKI

Još samo 2 dana i otvaramo vrata Pročitaj više

Objavljeno 13.08.2017.

Otvorenje izložbe 10.08.2017. | Inkubacija | Luka Jakić & Luka Matulić

Kao i posljednjih nekoliko godina, Koalicija udruga mladih obilježava Međunarodni dan mladih 2017. i to organizacijom noćnog programa, dnevnih akti...

Pročitaj više
Objavljeno 11.08.2017.

MDM17 | BRUKA 10-12.08.2017

  Dom mladih i klub Kocka vec su preko 15 godina mjesto okupljanja mladih umjetnika, glazbenika, kulturnih djelatnika koji se bave kreativnim ...

Pročitaj više
Sve objave