Objavljeno 04.03.2024.

Ožujak 2024 u klubu Kocka

Ožujak u klubu Kocka donosi pregršt raznolikih sadržaja. Sam vikend smo
otvorili gostovanjem vrhunskog DJ-a Bluetoofa iz Londona u petak i našeg
domaćeg repera Stoke u subotu. Evo što vas očekuje u nastavku mjeseca.

5.3. Utorak
Banka vremena

Banka vremena je projekt utemeljen u zajednici koji pruža okvir za davanje i primanje usluga u zamjenu za vremenske kredite, bez razmjene novca. 1 sat vremena rada = 1 vremenski kredit = 1 permaSat.
Temeljno načelo banke vremena je uzajamnost i jednakost: sudionici se potiču da troše i zarađuju permaSate, a svačije vrijeme jednako se vrednuje.

7.3. četvrtak
Ubijmo dosadu – Projekcije kratkih filmova

Ubijmo dosadu organizira projekciju filmova mladih umjetnika iz Splita. Posjetite nas i, uz piće i nova poznanstva, pogledajte 15 izvrsnih kratkih filmova. Ulaz je besplatan, ali rezervirajte svoje mjesto javljanjem na stranicu Ubijmo dosadu.

8.3. petak
TAMAN w/ Allan, El Commando, Kommoda

Taman je udruženje 3 splitska artista: Allana, El Commando i Kommode. Opisuju sebe kao ljude s DIY (do-it-yourself) mentalitetom i senzibilitetom za rave. Čekaju vas odlični techno / house / electro setovi.

9.3. subota
Desperado night XX

Proslava 20. rođendana motokluba Desperado održat će se u klubu Kocka uz bendove Ultimatum i Loud South. Ulaz je besplatan!

12.3. utorak
Filmovi u ulici

Ovoga puta projekciju filma organizira udruga Redakcija u sklopu svog poznatog eventa „Filmovi u Ulici“. Ponesite omiljene grickalice, a u klubu se poslužite na našem šanku

13.3. srijeda
EX-YU

Novonastali program koji je munjevitom brzinom dobio na popularnosti, ponovno će se pojaviti u Kocki da vam razbije monotonost radnog tjedna i vrati vas u neka stara, ali dobro zapamćena vremena. Plešite uz Bijelo dugme, Parni valjak, Azru, Indexe, Ekatarinu Veliku i ostale velike muzičare s ovih prostora.

15.3. petak
Prednjačenje; Trap only

Volite trap? Pripremili smo točno program za vas, na ovom Prednjačenju uživat ćemo u trapu i ničem drugom. Od 22 navečer pa dok vas ne izbace iz kluba, dođite i trepajte.

16.3. subota
Piknik Park

Linkin Park svima je već dobro poznat i omiljen bend koji u našu dragu Kocku dolazi u obliku tribute banda Piknik Park. Dođite i uživajte u hitovima poput “In The End”, “Crawling”, “Numb”, “What I’ve Done”, “Leave Out All the Rest” i “One Step Closer” ovog legendarnog benda kojeg svi toliko volimo. Prije i poslije koncerta moći ćete uživati u rock’n’rollu, metalu i nu metalu 90-ih i ranih 2000-ih.

22.3. petak
Prevara SoundSystem

S Prevarom nikad ne znaš tko ili što te čeka tu večer, a u tome i je čar ove skupine dubbera. Jedno je sigurno, puštat će vam svoju selekciju najboljih dub i reggae zvukova. Voditelji Majestic 23 večeri u Zagrebu dolaze nam na jednu večer prosuti malo njihove magije.

23.3. subota
Otpor ulice: Gužva u 16-ercu

Otpor Ulice ovoga puta dovodi favorita domaće scene – Gužvu u 16-ercu. Vidimo se u šutci!

26.3. utorak
Bazâr

Jedan od najpopularnijih aktivnosti udruge Aktivist i ovog mjeseca održava se u prostorijama kluba Kocka. Donirajte svoje stare predmete i na dan eventa nađite nešto vašem srcu drago za ponijeti kući, uz očuvanje našeg dragog planeta od dodatnog zagađenja. Ulaz i svi predmeti su besplatni, ali primamo donacije koje idu u humanitarne svrhe. Nađite svoj predmet koji ćete ponijeti kući, a za koji ni ne znate da vam treba.

29.3. petak
PULP w/ Anako & El Commando

Još jedan Pulp je pred nama. Ovog puta su za DJ pultom Kockina predivna djeca Anako i El Commando.

30.3. subota
ZloSTavljanje

Jeste li spremni da vas zlostavimo? Bendovi će biti najavljeni kroz ovaj mjesec, pa ostanite u toku sa našim društvenim mrežama. Iako bendove još držimo kao veliku tajnu, možemo garantirat da će vam zadovoljiti potrebu za metalom u ožujku.

31.3. nedjelja
TREŠIJA

Jedan od najpoznatijih i najpopularnijih Kockinih programa, treš party je opet tu! Dobar kardio napravit ćete uz Vesnu Pisarović, Mineu, Magazin, Giuliana, Coloniu, Tajči… Već nan se pleše, a misec je tek počea!


Više informacija pronađite na društvenim mrežama:


https://www.facebook.com/klubkocka/
https://www.instagram.com/klubkocka/
https://www.tiktok.com/@klubkocka/

Kontakti:

klubkocka.booking@gmail.com – booking (upiti za izvođače i agente)

kum.promocija@gmail.com –
mediji (promocija, foto-video dokumentacija)

kum.kocka@gmail.com – administracija (opći upiti, udruga)

Više iz objava

Objavljeno 03.06.2024.

LIPANJ 2024

Posljednji mjesec druženja u sezoni 23./24. donosi vam tonu programa, a na ilustraciji gore je istaknut samo dio programa. ...

Pročitaj više
Objavljeno 13.01.2020.

OPERATIVNO PLANIRANJE ZA 2020.

U subotu i nedjelju (11.1. i 12.1.) smo izrađivali operativni plan za Koaliciju udruga mladih. Naši organizatori, tehničar...

Pročitaj više
Objavljeno 13.01.2020.

KOCKIN ORMAR 23.1.2020.

Kockin ormar zamišljen je kao razmjena za sve vas i nas kojima ormari i police pucaju po šavovima, a odvit će se prema je...

Pročitaj više
Sve objave