Projekti

KLUB KOCKA -KULTURA NOVA 35.000,00
Koalicija udruga mladih već 15 godina vodi Klub za mlade Kocka, te svake godine koncertnu sezonu započinje u rujnu a završava u svibnju. Koncertni program koji kreiraju mladi za mlade baziran je najvećim djelom na mladim i neafirmiranim bendovima i DJ-evima iz Hrvatske i inozemstva. Kreiranjem ovakve vrste programa direktno se sudjeluje u razvoju nove publike te promoviranju lokalne i nacionalne nezavisne kulturne scene. Klub mladih Kocka jedini je prostor u gradu Splitu namijenjen isključivo mladoj populaciji i njihovim potrebama. Osim ovih glazbeno – scenskih programa, KUM provodi i sljedeće programe: OpenBox (izvaninstitucionalne edukacije, razne radionice, čitaonica, knjižnica), Galerija Praktika (izložbe, performansi, umjetničke instalacije, likovne radionice, edukacije, kvizovi znanja), Internet radio KLFM, Studio 3/4 (studio za snimanje i produkciju mladih i neafirmiranih bendova, prostorija za probe).

KLUB KOCKA 2017 -MINISTARSTVO KULTURE 30.000,00
Koalicija udruga mladih već 15 godina vodi Klub za mlade Kocka koj je do sada svake godine započimao sezonu u rujunu i završavao u svibnju dok smo ove godine klubski program provodili i tjekom ljetnih mjeseci . Klubski program koji kreiraju mladi za mlade baziran je najvećim djelom na mladim i neafirmiranim bendovima i DJ-evima iz Hrvatske i inozemstva. Kreiranjem ovakve vrste programa direktni smo sudionici u razvoju nove publike te promoviranju lokalne i nacionalne nezavisne kulturne scene.

GALERIJA PRAKTIKA (RADIONICE) 2017 -MINISTARSTVO KULTURE10.000,00 ,ŽUPANIJA SPLITSKO -DALMATINSKA 5.000,00
Koalicija udruga mladih (KUM) već 15 godina kreira kroz prostor Kluba Kocka svakodnevni program koji interdisciplinarno obuhvaća scenske, glazbene, edukativne klupske, informatičke, te izložbene i umjetničke sadržaje koji se pojavljuju kao predmet interesa mladih grada Splita. Program je usmjeren izvaninstitucijonalnim edukacijama/radionicama u službi kvalitetnijeg i raznolikijeg provođenja slobodnog vremena mladih grada Splita te prepoznavanja prostorija KUM-a, galerije Praktika kao adekvatnog prostora za izvođenje istih.

GALERIJA PRAKTIKA ,UMJETNOST NA KOCKI 2017-ŽUPANIJA SPLITSKO -DALMATINSKA 7.000,00

Koalicija udruga mladih (KUM) već 15 godina kreira kroz prostor Kluba Kocka svakodnevni program koji interdisciplinarno obuhvaća scenske, glazbene, klupske, informatičke, te izložbene i umjetničke sadržaje koji se pojavljuju kao predmet interesa mladih grada Splita. Program je orijentiran na nekomercijalne elemente urbane kulture mladih, s naglaskom na njihovo aktivno uključivanje u stvaralački proces i time stvaranje nove matrice autentične umjetnosti, stavljajući Split na mapu aktualnih kulturnih događanja Hrvatske.

PARTNERI NA PROJEKTU, NOSITELJ UDRUGA ANST 1700 PITANJE KULTURE -MINISTARSTVO PRAVOSUĐA
Projekt odgovara na potrebe zatvorenika u zatvorskom sustavu u osmišljavanju i upotpunjavanju slobodnog vremena kroz radno-okupacione terapije i na taj nacin jačaju psihofizičko stanje pojedinca.